Híreink

AgroNetwork - Intelligens agrometeorológiai állomásokra épülő szolgáltatások

2021. szeptember 17.

Az eKÖZIG Regionális Informatikai Szolgáltató Központ Zrt. 102.747.476 Ft összegű, visszatérítési kötelezettség nélküli támogatást nyert. A 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00249 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a ”Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című és 2020-1.1.2-PIACI KFI - őszi forduló kódszámú pályázati program finanszírozásában valósul meg.

Komplex együttműködő okos szenzorhálózat kialakítása

2017. június 1.

Cégünk sikerrel pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyában.

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése az eKÖZIG Zrt.-nél

2017. május 26.

Cégünk sikerrel pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „A RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS ELTERJESZTÉSE A KONVERGENCIA RÉGIÓKBAN - RUGALMAS, CSALÁDBARÁT FOGLALKOZTATÁSI MÓDSZEREK BEVEZETÉSE A MUNKÁLTATÓKNÁL” tárgyában.

AgroNetwork - Intelligens agrometeorológiai állomásokra épülő szolgáltatások Komplex együttműködő okos szenzorhálózat kialakítása
Rugalmas foglalkoztatás bevezetése az eKÖZIG Zrt.-nél
Elektronikus közigazgatás felsőfokon

A debreceni székhelyű eKÖZIG Regionális Informatikai Szolgáltató Központ Zrt. felismerve az információs társadalom kihívásait, megalakulásától kezdve kiemelt figyelmet fordít a magyar közigazgatásban jelenlévő, informatikai eszközökkel támogatható folyamatokra. A központi közigazgatás szervei részére is szerteágazó kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk, ezek közül a közigazgatás-korszerűsítéshez kapcsolódó folyamatmodellezés, alkalmazásfejlesztés emelhető ki.